Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε ο πρόεδρος της Τότεναμ αναφορικά με τον Χάρι Κέιν.

Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν, εντάχθηκε στην πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου, από την Τότεναμ με τετραετές συμβόλαιο.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της ομάδας του Λονδίνου, Ντάνιελ Λέβι, αποκάλυψε πως στη συμφωνία με την πρωταθλήτρια Γερμανίας υπάρχει ρήτρα επιστροφής του στους «σπερς»!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 30χρονος Αγγλος διεθνής επιθετικός υπέγραψε μέχρι το 2027 με την ομάδα της Βαυαρίας, η οποία θα πληρώσει 100 εκατ. ευρώ ενώ υπάρχει συμφωνία για επιπλέον 20 εκατ, ανάλογα με τους αγώνες συμμετοχής και τα γκολ.

Ο Λέβι, όμως, μιλώντας χθες το βράδυ σε φίλους του συλλόγου σε φόρουμ στο διαδίκτυο αποκάλυψε πως στη συμφωνία των δύο ομάδων έχει μπει ρήτρα επιστροφής του Κέιν στην Τότεναμ, χωρίς να θελήσει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!