Σύμφωνα με τον Τύπο των Βρυξελλών η Σεντ Ζιλουάζ προσέγγισε τον Εντέν Αζάρ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έλυσε το καλοκαίρι το συμβόλαιο της με τον Εντέν Αζάρ, προκειμένου να απαλλαγεί από το υψηλότατο συμβόλαιό του και παράλληλα να βρει επιπλέον οικονομικούς πόρους.

Ο 32χρονος Βέλγος άσος έφυγε από την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας και απέρριψε όλες τις προτάσεις από τις ΗΠΑ και τη Σαουδική Αραβία, ενώ παραμένει η φημολογία πως σκέφτεται ν’ αποσυρθεί τελικά από τα γήπεδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα πάντως με τον Τύπο των Βρυξελλών η Σεντ Ζιλουάζ τον προσέγγισε και του πρότεινε διετές συμβόλαιο συνεργασίας για να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της χώρας του. Να σημειωθεί πως και τα αδέρφια του αγωνίζονται στο Βέλγιο:

Ο Τόργκαν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Αντερλεχτ, ενώ ο Κίλιαν Αζάρ φορά τη φανέλα της Μόλενμπεκ. Το καλοκαίρι του 2019 η Ρεάλ δαπάνησε 115 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει τον Βέλγο διεθνή επιθετικό από την Τσέλσι, ωστόσο η τετραετία του στους «μερένχες» σημαδεύθηκε από τραυματισμούς και μέτριες εμφανίσεις.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!