Ο Κώστας Σλούκας μίλησε σε σερβικό μέσο για την μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό και τη σεζόν που έρχεται με το τριφύλλι στο στήθος.

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε σε σερβικό μέσο για την μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό και τη σεζόν που έρχεται με το τριφύλλι στο στήθος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Σλούκας στο sportklub:

«Ελπίζω ότι η νέα φανέλα θα φέρει ευτυχία στην ομάδα. Γενικά, είμαι πολύ σίγουρος και αισιόδοξος άνθρωπος και ανυπομονώ να δω τι θα φέρει η νέα σεζόν».

Σχετικά με το αν ήταν δύσκολη απόφαση να πάει στον Παναθηναϊκό:

«Όχι, ήταν πολύ εύκολο. Είμαι πολύ περήφανος που έκανα αυτή την κίνηση».

Για τα ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό:

«Οι αγώνες μεταξύ αυτών των δύο συλλόγων παρακολουθούνται πάντα σε όλη την Ευρώπη. Είναι πάντα ενδιαφέροντα. Θα παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι απέναντί μας. Ο κόσμος πρέπει να περιμένει μαχητικό πνεύμα από εμάς μέχρι το τέλος».

Για τη νέα σεζόν στα πράσινα:

«Μου αρέσει η χημεία που χτίζουμε μέρα με τη μέρα, όλοι οι παίκτες είναι καλοί και ταλαντούχοι. Το βασικό είναι πώς παίζουμε ως ομάδα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ο προπονητής Αταμάν είναι υπέροχος, όλοι το ξέρουν αυτό.

Μιλούν όλα τα κατορθώματα που έχει στην καριέρα του, κέρδισε δύο Ευρωλίγκες με την Εφές. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και μέχρι στιγμής έχουμε εξαιρετική συνεργασία και ελπίζω να είναι έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχει πάντα αυτοπεποίθηση και μου αρέσει πολύ σε αυτόν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!