Τη δυσκολία της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στην έναρξη των ομίλων του Europa Conference League, παραδέχτηκε ο προπονητής της Ελσίνκι, Τόνι Κορκεακούνας.

Τη δυσκολία της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στην έναρξη των ομίλων του Europa Conference League, παραδέχτηκε ο προπονητής της Ελσίνκι, Τόνι Κορκεακούνας.

Συγκεκριμένα, εστίασε, παράλληλα, στο ότι έχει προετοιμάσει, όπως απαιτείται, το σύνολό του, αλλά και στο «θέλω» του για την κατάκτηση της νίκης κόντρα στην ελληνική ομάδα.

«Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για το αυριανό ματς, αν και είχαμε λίγες μέρες στη διάθεσή μας, λόγω του αγώνα μας που προηγήθηκε για το πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε πως έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη αναμέτρηση, έναν καλό και δυνατό αντίπαλο, αλλά έχουμε κάνει το πλάνο και τον σχεδιασμό μας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όσες πιθανότητες έχουμε, πρέπει να τις διεκδικήσουμε και πολύ περισσότερο από τη στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας. Μπορεί να μην έχουμε πανηγυρίσει κάποια μεγάλη νίκη στην Ευρώπη, αλλά πάντα εδώ παίζουμε καλά και δυσκολεύουμε κάθε ομάδα. Θέλω απλά να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε και με αυτοπεποίθηση να μπούμε στο γήπεδο για να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο τεχνικός των Φινλανδών.

Είμαι ρεαλιστής, το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολο. Δεν θέλω να διαλέγω αγώνες, αλλά έχουμε και ένα σημαντικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα που ακολουθεί, το οποίο σίγουρα είναι το πιο σημαντικό, γιατί στοχεύουμε στην κατάκτηση του τίτλου. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε και τον ΠΑΟΚ, εκεί επικεντρώνω το ενδιαφέρον μου. Δεν σκέφτομαι και δεν θέλω να αποκαλύψω αν θα κάνω πολλές αλλαγές».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!