Με το «δεύτερο πιάτο» της πρεμιέρας συνεχίζεται απόψε το Champions League μετά το χθεσινό που καθήλωσε απανταχού τους ποδοσφαιρόφιλους.

Με το «δεύτερο πιάτο» της πρεμιέρας συνεχίζεται απόψε το Champions League μετά το χθεσινό που καθήλωσε απανταχού τους ποδοσφαιρόφιλους.

Στα σημαντικότερα ματς της βραδυάς, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τα «φώτα της δημοσιότητας» να στρέφονται στον Χάρι Κέιν, ο οποίος αποφάσισε να ενταχθεί στην Μπάγερν το καλοκαίρι.

Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην εθνική Αγγλίας, σημείωσε πέντε γκολ στα 19 παιχνίδια του εναντίον της Γιουνάιτεντ ως παίκτης της Τότεναμ, αλλά φαίνεται να προσαρμόζεται ιδανικά και στην Γερμανία. «Κάνει όλους τους παίκτες καλύτερους, καθώς βλέπουν πόσο προσεκτικός είναι» είπε ο προπονητής των Βαυαρών, Τόμας Τούχελ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παράλληλα, έχοντας αγωνιστεί σε τρεις γύρους προκριματικών για να φτάσει στη φάση των ομίλων, η Γαλατασαράι αρχίζει την πορεία της με μια εντός έδρας αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη, και έχει την ευκαιρία να κάνει ένα θετικό ξεκίνημα στον 1ο όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν επίσης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπάγερν Μονάχου.

«Κατακτήσαμε το Κύπελλο UEFA το 2000 σε αυτό το γήπεδο» είπε ο 49χρονος προπονητής, Μπουρούκ Οκάν, που συμμετείχε αγωνιζόμενος ως μέσος στην περίφημη επιτυχία εναντίον της Άρσεναλ, και συμπλήρωσε: «Αυτός ο χώρος έχει ιδιαίτερη σημασία για τη Γαλατασαράι. Το να ξέρω ότι θα ξαναεπισκεφτώ το γήπεδο με ενθουσιάζει ως προπονητή».

Επίσης, η Ιντερ είναι το λογικό φαβορί στην έδρα της Σοσιεδάδ, κάτι που ισχύει και για την Αρσεναλ που θα φιλοξενήσει την Αϊντχόφεν, αλλά και για την Ρεάλ Μαδρίτης, που θα υποδεχθεί την «νεοφώτιστη» Ουνιόν Βερολίνου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!