Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να κρατήσει τον Αλεχάντρο Μπαλντέ μέχρι και το καλοκαίρι του 2028 με ρήτρα μάλιστα που «ζαλίζει».

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να κρατήσει τον Αλεχάντρο Μπαλντέ μέχρι και το καλοκαίρι του 2028.

Συγκεκριμένα, ο 18χρονος αριστερός μπακ ανέβηκε στη πρώτη ομάδα τη περασμένη σεζόν. Η Μπαρτσελόνα λοιπόν πιστεύει στις δυνατότητές του και του ανανέωσε το συμβόλαιο για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα οι Καταλανοί έβαλαν στο συμβόλαιό του ρήτρα ύψους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο, ο Σύλλογος δείχνει πως δεν θέλει να το χάσει τόσο εύκολα τα επόμενα χρόνια.

Φέτος ο Μπαλντέ έχει ήδη πέντε συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ και πέρυσι είχε μια γεμάτη σεζόν με 44 παιχνίδια και απολογισμό ένα γκολ και επτά ασίστ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.