Ο Φεδερίκο Βαλβέρδε μίλησε για τις προτάσεις που είχε το καλοκαίρι από την Αγγλία, τις οποίες όμως απέρριψε για τα μάτια της Ρεάλ.

Η Λίβερπουλ το καλοκαίρι είχε κινηθεί για την απόκτηση του Φεδερίκο Βαλβέρδε από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά απέρριψε την πρόταση των «κόκκινων», που έφθασε τα 90 εκατ. ευρώ.

Ο Ουρουγουανός διεθνής άσος, που μόλις έγινε πατέρας για δεύτερη φορά καθώς η συζυγός του, Αργεντινή δημοσιογράφος Μίνα Μπονίνα έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιό τους, μίλησε για το ενδιαφέρον από την Αγγλία:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είχα προτάσεις από την Premier League, αλλά προτίμησα να μείνω στην Ρεάλ. Είμαι ευχαριστημένος και όταν δεν θα είμαι θα σκεφτώ άλλα ενδεχόμενα. Προς το παρόν θέλω να κερδίσω κι άλλους τίτλους στη Μαδρίτη».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η αποκάλυψη του Βαλβέρδε έφερε ποικίλα σχόλια, κυρίως από φίλους της Ρεάλ που θέλησαν να πικάρουν ξανά αυτούς της Λίβερπουλ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!