Η UEFA ανακοίνωσε σήμερα ότι ανανέωσε τη μακροχρόνια συνεργασία της στο Champions League με την ολλανδική εταιρεία ζυθοποιίας, Heineken, μια συνεργασία που κρατάει από το μακρινό 1994.

Η UEFA ανακοίνωσε σήμερα (19/9) ότι ανανέωσε τη μακροχρόνια συνεργασία της στο Champions League με την ολλανδική εταιρεία ζυθοποιίας, Heineken μέχρι το τέλος του κύκλου των διασυλλογικών διοργανώσεων 2024-27.
Εκτός από το Champions League, η ανανεωμένη τριετής συμφωνία της Heineken, η οποία είναι χορηγός του UCL από το 1994, θα περιλαμβάνει δικαιώματα χορηγίας για το UEFA Super Cup.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με τη Heineken, μια εταιρεία με τόσο εδραιωμένη κληρονομιά στον κόσμο του αθλητισμού. Αυτή η νέα πολυετής συμφωνία κορυφώνει μια εξαιρετική σχέση μεταξύ δύο μακροχρόνιων συμμάχων, που διαρκεί πάνω από ένα τέταρτο του αιώνα. Ακριβώς όπως το ποδόσφαιρο και η μπύρα, η συνεργασία μας είναι τέλειος συνδυασμός», δήλωσε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

«Το ποδόσφαιρο και η μπύρα έχουν μια ιδιαίτερη δύναμη να φέρνουν τους ανθρώπους κοντά και να δημιουργούν αξέχαστες κοινωνικές στιγμές. Γι’ αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που παρατείνουμε τη χορηγία μας στο UEFA Champions League μέχρι το 2027. Kαθώς η διοργάνωση αποκτά μια συναρπαστική νέα μορφή. Αυτή η αλλαγή σημαίνει περισσότερους αγώνες και περισσότερες ευκαιρίες για να φέρει κοντά τους φιλάθλους και να δημιουργήσει απίστευτες αναμνήσεις για τους υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Heineken, Ντολφ φαν ντεν Μπρινκ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!