Οι κρίσεις στα ενδότερα της Μαρσέιγ συνεχίζονται με τον Μαρθελίνο να δηλώνει σήμερα στους παίχτες της γαλλικής ομάδας πως αποχωρεί από τον πάγκο.

Σύντομο από ότι φαίνεται θα είναι το διάστημα παραμονής του Μαρθελίνο στη Μαρσέιγ. Η αντίπαλός της ΑΕΚ στο Europa League περνάει μια κρίση μεταξύ οπαδών και διοίκησης και σε όλο αυτό ο Ισπανός προπονητής επέβαλε σήμερα τη παραίτησή του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αν και η Μαρσέιγ πορεύεται χωρίς ήττα στη Ligue 1, στο εσωτερικό της ομάδας υπάρχει κρίση. Χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των ultras και της διοίκησης. Οι οπαδοί απαίτησαν με απειλές την παραίτηση του προέδρου, Πάμπλο Λονγκόρια και ζήτησαν εξηγήσεις για τις πωλήσεις-αποδεσμεύσεις σημαντικών παικτών όπως των Παγιέ, Μανταντά και Γκεντουζί, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο σύλλογος χάνει την ταυτότητά του.

Σύμφωνα με την “Equipe” ο Μαρθελίνο ανακοίνωσε σήμερα στους παίκτες ότι αποχωρεί. Σύμφωνα με το γαλλικό μέσο ήδη μοιάζει δεδομένο πως εάν δεν αλλάξει κάτι στον πάγκο της ομάδας στον αγώνα της Πέμπτης για το Europa League θα κάτσει ο Ζαν Πιερ Παπέν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!