UEFA: Τη Πέμπτη οι τέσσερις ελληνικές ομάδες ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στην Ευρώπη και έγιναν γνωστοί οι «άρχοντες» των αναμετρήσεων.

Σε δύο μέρες οι ελληνικές μας ομάδες ρίχνονται και επισήμως στην ευρωπαϊκή μάχη σε Europa και Conference League. Δύο εντός έδρας και δύο εκτός έδρας είναι μοιρασμένα τα ελληνικά παιχνίδια, σε ένα κυνήγι για βαθμούς που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τη μεθεπόμενη χρονιά στη κατάταξη της UEFA.

O Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φράιμπουργκ (22:00) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης σε μια αναμέτρηση που ίσως από νωρίς κρίνει πολλά. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Παναθηναϊκός που φιλοξενεί την Βιγιαρεάλ (19:45) στο ΟΑΚΑ.

Δύσκολο εμπόδιο έχει η ΑΕΚ που πάει στην Αγγλία να αντιμετωπίσει την πολύ φορμαρισμένη Μπράιτον (22:00) ενώ ο ΠΑΟΚ πάει στο Ελσίνκι να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα (19:45) για το Conference League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η UEFA όρισε για το Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ τον 36χρονο Ολλανδό Άλαρντ Λίντουτ από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Βοηθοί του Λίντουτ, θα είναι οι Ρότζιερ Χόνιγκ, Πάτρικ Ίνια, 4ος ο Άλεξ Μπος και στο VAR οι Κλέι Ρούπερτι, Έρβιν Μπλανκ.

Στο ματς του Παναθηναϊκού με την Βιγιαρεάλ, ορίστηκε ο Άγγλος έμπειρο διαιτητής Γκρεγκ Πόουσον, ο οποίος θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Σιμόν Μπένετ, Λι Μπετς και 4ο τον Τζον Μπρουκς. Στο VAR θα είναι οι επίσης Άγγλοι, Ντάρεν Ίνγκλαντ με βοηθό τον Πίτερ Μπανκς.

Στο ΑΕΚ – Μπράιτον  η UEFA όρισε τον Εσθονό Κρίστο Τόβερ, ο οποίος στο VAR θα έχει τον Ισπανό, Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα, με βοηθό τον Ολλανδό Πολ φαν Μπέκελ. Για βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του Σίλβερ Κόιβ και Στεν Κλάασεν, ενώ 4ος ορίστηκε ο Γιόνας Γιαάνοβιτς.

Τέλος, στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ελσίνκι θα βρεθεί ο Ρουμάνος Μάριαν Αλεξάντρου Μπάρμπου. Βοηθοί του θα είναι οι Μιχάι Μαρίκα και Ίμρε Λάζλο Μπούσι. Τέταρτος ρέφερι ορίστηκε ο Σεμπάστιαν Κολτέσκου. Όσον αφορά το VAR εκεί τοποθετήθηκε ο Κάταλιν Πόπε, ενώ AVAR, ο Αντρέι Τσιβουλέτε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!