Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει και στα διπλά του Masters 1000 της Σανγκάη τον ερχόμενο μήνα (4-15/10), με παρτενέρ τον Ρόμπιν Χάασε.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει και στα διπλά του Masters 1000 της Σανγκάη τον ερχόμενο μήνα (4-15/10). Ο Έλληνας πρωταθλητής θα παίξει με παρτενέρ τον Ρόμπιν Χάασε. τσιτσιπάς

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 36χρονος Ολλανδός έχει 8 τίτλους σε 22 τελικούς στα διπλά, ενώ φέτος έχει κατακτήσει το τουρνουά Open Sud de France στο Μονπελιέ, τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ από εκεί και πέρα έπαιξε στον τελικό της Ρώμης (Μάιο), αλλά και στον τελικό της Μαγιόρκα (Ιούνιο).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι;