Τα μεσάνυχτα οπαδοί της Νιούκαστλ που βρίσκονται στο Μιλάνο για την σημερινή αναμέτρηση δέχθηκαν επίθεση με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να μαχαιρωθεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο χωρίς να διατρέχει κάποιον κίνδυνο η ζωή του.

Η πρεμιέρα στο Champions League δεν αργεί αλλά μια είδηση νωρίτερα πάγωσε λίγο τα χαμόγελα για την έναρξη. Χιλιάδες οπαδοί της Νιούκαστλ έχουν πάει στο Μιλάνο για την αναμέτρηση με την Μίλαν και χθες το βράδυ δεν έλειψαν τα επεισόδια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ένας οπαδός της Νιούκαστλ, δημοσίευσε στο Twitter εικόνες ενός οπαδού που έχει χτυπηθεί άσχημα με αποτέλεσμα να έχει αιμορραγήσει, υποστηρίζοντας ότι ο φίλος της αγγλικής ομάδας, δέχθηκε επίθεση ενόψει του αγώνα του Champions League με τους «ροσονέρι» στο Μιλάνο.

Πριν λίγο, το Sky Sports έβγαλε έκτακτο δελτίο ενημερώνοντας πως ο Άγγλος οπαδός βρίσκεται στο νοσοκομείο. Του επιτέθηκαν περίπου 6-7 άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Πάντως η ζωή του δε διατρέχει κίνδυνο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!