Μια εμμονή με την κατάκτηση του Champions League θα έβλαπτε μόνο την Παρί Σεν Ζερμέν, είπε ο Λουίς Ενρίκε.

Μια εμμονή με την κατάκτηση του Champions League θα έβλαπτε μόνο την Παρί Σεν Ζερμέν, είπε ο Λουίς Ενρίκε την παραμονή της σύγκρουσης με τη Ντόρτμουντ στην πρεμιέρα της φάση των ομίλων. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στη Γαλλία από τότε που ανέλαβε η Qatar Sports Investments το 2011, κατακτώντας το πρωτάθλημα εννέα φορές. Είχε επίσης επιτυχίες στις εγχώριες διοργανώσεις κυπέλλου Γαλλίας, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει το Champions League.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας ξεκινούν εκ νέου την προσπάθειά τους για το…άπιαστο τρόπαιο αύριο (19/9), αντιμετωπίζοντας την Ντόρτμουντ στο εναρκτήριο παιχνίδι του πιο δύσκολου ομίλου της σεζόν 2023/24, στον οποίο συμμετέχουν επίσης η Νιούκαστλ και η επτά φορές νικήτρια του τροπαίου Μίλαν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Όταν ένας σύλλογος έχει εμμονή με κάτι, δεν είναι ποτέ καλό σημάδι. Πρέπει να έχεις φιλοδοξία, αλλά η εμμονή δεν λειτουργεί σε κανέναν τομέα της ζωής», είπε ο Λουίς Ενρίκε μιλώντας σήμερα (19/9) στους δημοσιογράφους, ενόψει του αγώνα στο «Parc des Princes».

«Πρέπει να περιμένετε και να δείτε πώς θα πάει, το ποδόσφαιρο είναι ένα υπέροχο άθλημα, κάθε αποτέλεσμα είναι δυνατό. Μπορείς να παίξεις ένα απίστευτο παιχνίδι και να χάσεις, να παίξεις άσχημα και να κερδίσεις. Ως σύλλογος, παίζουμε όλες τις διοργανώσεις για να τις κερδίσουμε, αυτός είναι ο στόχος. Είναι πολύ φιλόδοξο, αλλά είναι απαραίτητο», πρόσθεσε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!