Ο προπονητής της Μπέρνλι, Βενσάν Κομπανί, είπε πως η ομάδα του μπορεί να ανταγωνιστεί τις ομάδες της Premier League.

Ο προπονητής της Μπέρνλι, Βενσάν Κομπανί, είπε πως η ομάδα του μπορεί να ανταγωνιστεί τις ομάδες της Premier League, μετά την ισοπαλία (1-1) εκτός έδρας με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, που πρόσφερε και τον πρώτο βαθμό της νεοφώτιστης ομάδας εφέτος.

Η Μπέρνλι, της οποίας ακυρώθηκε και ένα τέρμα, δεν είχε παίξει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της σε κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια της μέχρι τώρα, πρόσθεσε ο Κομπανί.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Πρέπει να παλεύεις για κάθε βαθμό σε αυτό το πρωτάθλημα, αλλά υπάρχει μια σειρά από ομάδες με τις οποίες μπορούμε να ανταγωνιστούμε από ό,τι έχω παρατηρήσει στα τέσσερα παιχνίδια», είπε.

«Δεν είχαμε ακόμη ολοκληρωμένη εμφάνιση, αλλά σήμερα ήμασταν ίσα με τους αντιπάλους ενώ και οι δύο ομάδες ένιωσαν ότι άξιζαν τη νίκη.

Εάν μπορούμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, η ομάδα μας μπορεί να κάνει μεγάλη πρόοδο και αυτό είναι συναρπαστικό. Στο μέλλον υπάρχει περιθώριο για πολύ περαιτέρω βελτίωση».

Η Μπέρνλι, η οποία έχασε τους τρεις πρώτους αγώνες της, όλους εντός έδρας, βρίσκεται στην πρότελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και φιλοξενεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Σάββατο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!