Ξεκινάει σήμερα το Champions League αλλά θα είναι η τελευταία χρονιά που διεξάγεται με τη δομή που ξέρουμε τόσα χρόνια.

Σήμερα ξεκινάει το Champions League με μια πολύ σημαντική επισήμανση. Αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά που θα δούμε τη κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση με τη δομή που γνωρίζουμε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Από τη χρονιά 2024-25 αλλάζει η δομή του Champions League με αρκετές κουβέντες να υπάρχουν ήδη για το νέο αυτό φορμάτ. Ας δούμε αναλυτικά τις αλλαγές που θα γίνουν, όπως έχει αναφέρει και η UEFA.

   ⇒ Oι ομάδες από 32 γίνονται 36

   ⇒ Δε θα υπάρχουν πλέον οχτώ όμιλοι των τεσσάρων ομάδων αλλά ένας ενιαίος όμιλος με τις 36 ομάδες.

   ⇒ Δε θα υπάρχουν πλέον οχτώ όμιλοι των τεσσάρων ομάδων αλλά ένας ενιαίος όμιλος με τις 36 ομάδες.

   ⇒ Κάθε ομάδα θα παίξει 10 αγώνες (5 εντός – 5 εκτός) με κλήρωση και όλοι θα μπορούν να κληρωθούν με όλους.

   ⇒ Συνολικά θα υπάρξουν 100 περισσότερες αναμετρήσεις.

   ⇒ Οι πρώτες 8 ομάδες θα περνούν απευθείας στα νοκ-άουτ.

   ⇒ Οι ομάδες από τις θέσεις 9-24 θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σαν play-off και οι νικήτριες από κάθε ζευγάρι θα περάσουν για την φάση των 16

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!