Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Γιώργος Μπαντής ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσοι συμμετείχαν στην υλοποίηση του ντοκιμαντέρ.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ) παρουσίασε τη Δευτέρα (18/9) το ντοκιμαντέρ «ΧΑΟΣ», το οποίο είναι αφιερωμένο στα πολύ μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες της Super League 2. Γιώργος Μπαντής

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Γιώργος Μπαντής ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσοι συμμετείχαν στην υλοποίηση του ντοκιμαντέρ, αναφέρθηκε στους στόχους της δημιουργίας του, τον καθημερινό φόβο που βιώνουν οι παίκτες, ενώ τόνισε πως ο σκοπός είναι μέσα απ’ αυτή την προβολή, το χάος να μπορέσει να μετατραπεί κάποια στιγμή σε όραμα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Για σας να φαίνεται απλό αλλά δεν είναι. Δυστυχώς εν έτη 2023, υπάρχει ακόμα ο φόβος από την πλευρά του ποδοσφαιριστή να μιλήσει. Εμείς από πλευράς μας το δουλεύουμε αυτό, δεν είναι εύκολο να το αλλάξουμε, γιατί έχει ριζωθεί πάρα πολύ βαθιά. Πολλές φορές κατανοώ το γιατί», τόνισε αρχικά ο Μπαντής και πρόσθεσε:

«Τι είναι αυτό που γέννησε το ΧΑΟΣ; Η αδικία που βιώνουν τα τελευταία χρόνια πάνω από 700 οικογένειες επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Όπως όλοι οι δύσκολοι καιροί κάτι γεννάνε, έτσι και αυτοί οι δύσκολοι καιροί γέννησαν το ΧΑΟΣ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όσο είμαι εγώ στη διοίκηση είδαμε ότι όσο και αν φωνάξαμε μέσω ανακοινώσεων και επιστολών σε όλους του θεσμικούς φορείς, δεν ίδρωσε το αυτί κανενός. Οπότε αποφασίσαμε να μεταφέρουμε το ΧΑΟΣ σε εικόνα, προς όλους, έτσι ώστε κανένας να μην μπορεί να πει ότι δεν γνώριζε τι γινόταν στη Super League 2 τα προηγούμενα χρόνια».

Στόχος μας δεν είναι να προκαλέσουμε χάος, αλλά να το μετατρέψουμε σε όραμα, για ένα καλύτερο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στη χώρα μας. Πιστέψτε με είναι ο αιμοδότης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εδώ βρίσκονται μεγάλοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Κατσουράνης.

Βρίσκονται εδώ για να στηρίξουν το πρωτάθλημα, το οποίο έχει ανάγκη η κοινωνία και το ποδόσφαιρο. Να σταματήσουμε να το τραυματίζουμε, για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο που θα δίνει στην κοινωνία. Αν δεν δίνει στην κοινωνία, δεν έχει και λόγο ύπαρξης. Εύχομαι η νέα διοίκηση της Super League 2 να ασχοληθεί με το ΧΑΟΣ και να βάλει τις βάσεις για ένα πρωτάθλημα που αξίζει στη χώρα μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!