Ο Βασίλης Σπανούλης πέρασε στο πάνθεον του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ και η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσα από τη παρακάμερα δείχνει ένα μικρός μέρος για το τι έγινε μέσα και έξω από το ΣΕΦ στη "Night of the Legend".

Η 17η Σεπτεμβρίου θα μείνει χαραγμένη για πάντα στο μυαλό των περισσότερων. Η μέρα που ο Βασίλης Σπανούλης πέρασε στην αιωνιότητα του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Σπανούλης είδε τη φανέλα του να αποσύρεται από την ΚΑΕ Ολυμπιακός σε μια τελετή που τα είχε όλα. Παρέλαση αστέρων του μπάσκετ, φαντασμαγορικά οπτικά και ηχητικά εφέ, συγκινητικές δηλώσεις.

Είναι και το όνειρο του κάθε μπασκετμπολίστα άλλωστε. Να βλέπει τη φανέλα του από ψηλά και να θυμάται τα ένδοξα χρόνια και την ιστορία που γράφτηκε.

Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όλα όσα έγιναν μέσα και έξω από το παρκέ του ΣΕΦ στην “Night of the Legend” για τον Βασίλη Σπανούλη

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!