Ο Έλληνας πρωταθλητής, Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε στην 5η της παγκόσμιας κατάταξης και αυτή την εβδομάδα.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μεγάλος θριαμβευτής στο US Open, παρέμεινε αυτή την εβδομάδα στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, που διατηρεί η ATP, αφήνοντας πάλι στη δεύτερη θέση του κόσμου τον Κάρλος Αλκαράθ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε στην 5η της παγκόσμιας κατάταξης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η πρώτη δεκάδα έχει ως εξής:

1. Νόβακ Τζόκοβιτς (Σερβία) 11.795 βαθμοί

2. Κάρλος Αλκαράθ (Ισπανία) 8.535

3. Ντανιίλ Μεντβέντεφ (Ρωσία) 7.280

4. Χόλγκερ Ρούνε (Δανία) 4.710

5. Στέφανος Τσιτσιπάς (Ελλάδα) 4.615

6. Αντρέι Ρούμπλεφ (Ρωσία) 4.515

7. Γιανίκ Σίνερ (Ιταλία) 4.465

8. Τέιλορ Φριτζ (ΗΠΑ) 3.955

9. Κάσπερ Ρούουντ (Νορβηγία) 3.560

10. Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Γερμανία) 3.030

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!