Με ανακοίνωσή του, οι Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού, θέλησε να ευχαριστήσει με τη σειρά του την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τον Βασίλη Σπανούλη.

Με ανακοίνωσή του, οι Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού, θέλησε να ευχαριστήσει με τη σειρά του την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τον Βασίλη Σπανούλη, για τη φαντασμαγορική εκδήλωση της απόσυρσης της φανέλας με το Νο 7 του Kill-Bill.

«Για εμάς που αποτελούμε μέρος της Ιστορίας του Ολυμπιακού ήταν μια μοναδική στιγμή, να τιμήσουμε, έναν τόσο μεγάλο μπασκετμπολίστα. Τον μεγαλύτερο της σύγχρονης Ιστορίας της ομάδας μας,» αναφέρουν οι Παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού που βράβευσαν τον Σπανούλη στο ΣΕΦ χθες (17/9) παραδίδοντάς του ένα κάδρο με την ερυθρόλευκη φανέλα με το Νο 7.

Στο τέλος ευχαρίστησαν τόσο την ΚΑΕ Ολυμπιακός όσο και τον Βασίλη Σπανούλη… για τις αναμνήσεις.

Αναλυτικά, ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακού, αναφέρει στην ανακοίνωσή του για τη βράβευση του Βασίλη Σπανούλη στη “Night of the Legend”:

«Ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακού είχε τη χαρά να συμμετάσχει στην ιστορική και αξέχαστη βραδιά της απόσυρσης της ερυθρόλευκης φανέλας με το Νο7 του Βασίλη Σπανούλη, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την Κυριακή (17/9), από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Για εμάς που αποτελούμε μέρος της Ιστορίας του Ολυμπιακού ήταν μια μοναδική στιγμή, να τιμήσουμε, έναν τόσο μεγάλο μπασκετμπολίστα. Τον μεγαλύτερο της σύγχρονης Ιστορίας της ομάδας μας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από εμάς στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, τους ιδιοκτήτες της, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Τον γενικό διευθυντή Νίκο Λεπενιώτη. Τον αθλητικό διευθυντή Χρήστο Μπαφέ και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης που μας συμπεριέλαβαν στη «νύχτα του Θρύλου» (σ.σ. Night of the Legend).

Η εκδήλωση ήταν τόσο άρτια οργανωμένη, παρέπεμπε σε αντίστοιχες του ΝΒΑ και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως σχεδόν… ζηλέψαμε που στην εποχή μας δεν συνηθιζόταν να τιμώνται οι μεγάλοι παίκτες για την προσφορά τους από τις ομάδες τους.

Από όλους εμάς, λοιπόν το μήνυμά μας στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και τον Βασίλη Σπανούλη, τώρα που η φανέλα με το Νο 7 ίπταται στον «ουρανό» του ΣΕΦ είναι…

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!