Ο Ματίας Αλμέιδα έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Ματίας Αλμέιδα έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, έδωσαν και την ψυχή τους ενώ έδειξαν γιατί κατέκτησαν το πρωτάθλημα την περσινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα:

«Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά, προηγηθήκαμε. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Πιστεύω ότι αφού προηγηθήκαμε ο αντίπαλος που είναι μια μεγάλη ομάδα πήγε πιο μπροστά και ισορρόπησε. Και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για το αν ήθελε κάτι παραπάνω από τους παίκτες του για να πάρει τη νίκη στο ματς:

«Πιστεύω ότι οι παίκτες μου τα πήγαν καλά, δώσανε την ψυχή τους. Παίξαμε σε έναν αντίπαλο που σκόραρε σε κάθε ματς. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και έδειξε γιατί πέρυσι πήρε το πρωτάθλημα».

Για τον Βίντα:

«Είχε έναν πόνο στα πλευρά που τον εμπόδισε να συνεχίσει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!