Με μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ευχήθηκε χρόνια πολλά στην σύντροφό του, Μαράια.

Με μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ευχήθηκε χρόνια πολλά στην σύντροφό του, Μαράια.

Ο Greek Freak έδειξε για ακόμα μία φορά την αγάπη που τρέφει στην σύντροφό του, λίγα 24ωρα μετά την γέννηση της κόρης τους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «ζήτησε» από την Μαράια να περάσουν τα επόμενα 100 χρόνια μαζί ενώ της ευχήθηκε για τα γενέθλιά της αναρτώντας καρουζέλ από φωτογραφίες τους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Μπορούμε να περάσουμε τα επόμενα 100 χρόνια μαζί;; Σε αγαπάω μωρό μου χρόνια πολλά. Σχολίασε από κάνω αν είμαστε σύμφωνοι»έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Η απάντηση της Μαράια; «Σε αγαπάω μωρό μου! Έχεις κολλήσει με εμένα για 100+100 ακόμα», του έγραψε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!