Η Φενέρμπαχτσε έκανε δικό της τον Αρτούρς Ζάγκας, τον παίκτη-αποκάλυψη του φετινού Παγκοσμίου.

Η Φενέρμπαχτσε απέκτησε τον παίκτη-αποκάλυψη του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ανακοίνωσε για τα επόμενα τρία χρόνια τον Αρτούς Ζάγκαρς. Ο Λετονός guard ήταν ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι και με τις εμφανίσεις του στο Μουντομπάσκετ κάνει το βήμα παραπάνω.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, για την ερχόμενη σεζόν θα δωθεί δανεικός στη Γούλβς.

Δείτε την ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε:

Ο Ζάγκαρς ολοκλήρωσε το MundoBasket έχοντας 12.4 πόντους με 41.7% στα τρίποντα, 2.6 ριμπάουντ και 7.4 ασίστ μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής, γράφοντας ιστορία με τις 17 ασίστ που μοίρασε (με 0 λάθη!) στον αγώνα για τις θέσεις 5-6 κόντρα στην Λιθουανία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!