Ο Χρήστος Μπαφές αναφέρθηκε στο Twiiter στη βράβευση του Σπανούλη από τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού.

Ανάμεσα στις πολλές βραβεύσεις στη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη, μία όμως ήταν ξεχωριστή, όπως τόνισε και ο αθλητικός διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Χρήστος Μπαφές, με ανάρτησή του στο Twitter, κάνοντας μνεία στον Θοδωρή Βαμβακούση.

O Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακού ετοίμασε ένα κάδρο με την ερυθρόλευξη φανέλα του Σπανούλη με το Νο 7, την οποία παρέδωσαν στον Kill-Bill ο πρόεδρος και εμβληματικός αρχηγός της ομάδας του Πειραιά Αργύρης Καμπούρης, ο γενικός γραμματέας Γιάννης Παραγυιός, ο Μάκης Κατσαφάδος, ο Σούλης Ράμμος, ο Σαράντης Παπαχριστόπουλος, ο Γιάννης Κουκής και ο Βασίλης Ντάκουλας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έτσι, ο Χρήστος Μπαφές δημοσίευσε στο Twitter:

«Μια από τις πιο δυνατές στιγμές της βραδιάς. Η ιστορία του Ολυμπιακού μας, αυτοί που μας έκαναν να αγαπήσουμε τον “έφηβο” και στην κερκίδα παρότι του ήταν δύσκολο να έρθει στο γήπεδο ο τεράστιος Θοδωρής Βαμβακούσης. Σας ευχαριστούμε για την τιμή!» ανέφερε σχετικά ο Χρήστος Μπαφές.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!