Βουλγαρικό κανάλι αγόρασε τα δικαιώματα για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για χάρη του Κίριλ Ντεσπόντοφ που ίσως κάνει το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ σήμερα.

Σε λίγες ώρες (20:30) θα διεξαχθεί το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στη Τόυμπα μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη. Το ενδιαφέρον για αυτή την αναμέτρηση έχει φτάσει και στη γειτονική Βουλγαρία για χάρη του Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ είναι πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στους «κίτρινους» και βουλγαρικός τηλεοπτικός σταθμός αγόρασε τα δικαιώματα της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, το βουλγαρικό κανάλι Diema Sport 3 θα δείξει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής σαφώς και βρίσκεται στην αποστολή του Δικεφάλου, μιας και έχει αγωνιστικό ρυθμό, ενώ και από άποψη φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης, βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.