Ο Βασίλης Σπανούλης σήμερα θα δει τη φανέλα του να αποσύρεται αλλά η λάμψη και ο μπασκετικός κόσμος δεν έλειπαν από το χθεσινό Gala στο βίντεο που δημοσίευσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Βασίλης Σπανούλης θα δει σε λίγες ώρες την φανέλα του να αποσύρεται από τον Ολυμπιακό. Η γιορτή όμως ξεκίνησε από χθες στο Gala, στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Ένα μαγαζί που έμοιαζε με το μπασκετικό επίκεντρο της Ευρώπης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πλήθος κόσμου από τον μπασκετικό χώρο και μη, βρέθηκαν στον Αστέρα Βουλιαγμένης για να τιμήσουν με τη παρουσία τους τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο ίδιος δήλωσε: “Το μπάσκετ μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω τόσους φίλους σε όλον τον κόσμο. Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της καριέρας μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους, τον κ. Γιώργο και τον κ. Παναγιώτη. Το γεγονός ότι θα αποσύρουν τη φανέλα μου είναι κάτι εκπληκτικό. Όταν ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα γίνουν όλα αυτά. Η διαδρομή μου με τον Ολυμπιακό ήταν καταπληκτική. Υπήρχαν πολλές όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές που μας έφεραν εδώ, στο να είμαστε μία πραγματική οικογένεια”. σπανούλης

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!