Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο Σιμόνε Ιντζάγκι μετά το χθεσινό θρίαμβο (5-1) της Ίντερ επί της Μίλαν.

Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο Σιμόνε Ιντζάγκι μετά το χθεσινό θρίαμβο (5-1) της Ίντερ επί της Μίλαν στο «derby della mantonnina»:

«Θέλαμε να χαρίσουμε ένα τέτοιο ντέρμπι στον σύλλογο, στους οπαδούς και σε όλη την οικογένεια της Ίντερ. Το πιστέψαμε και κάναμε τα πάντα όσο καλύτερα μπορούσαμε», είπε ο Ιντζάγκι μιλώντας στην Inter TV .

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Τα παιδιά αγωνίστηκαν πολύ καλά, ειδικά αυτοί που μπήκαν ως αλλαγή στη συνέχεια του αγώνα. Το 2-1 θα μπορούσε να μας είχε βλάψει, αλλά μας βοήθησε. Έδειξαν όλοι μεγάλο πνεύμα, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.

Ήμασταν συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί, ζούσαμε τις στιγμές του αγώνα, ήταν πάντα ξεκάθαρες. Η ομάδα μπόρεσε να υποστεί την επίδραση του γκολ που δέχθηκε, ήμασταν όλοι πολύ καλοί».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!