Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε το δικό του μήνυμα για την ξεχωριστή βραδιά προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Βασίλης Σπανούλης βρίσκεται στο επίκεντρο της σημερινής μέρας καθώς ο Ολυμπιακός θα αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο «7» στον ουρανό του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Αρκετοί σταρ έχουν στείλει το δικό τους μήνυμα προκειμένου τιμήσουν τον παντοτινό ηγέτη του Ολυμπιακού. Γιάννης Αντετοκούνμπο

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όσοι δεν κατάφεραν να έρθουν στην Αθήνα, είχαν έναν καλό λόγο να γράψουν για τον Kill Bill στα social media ή να στείλουν το μήνυμά τους στο αφιερωματικό βίντεο της ΚΑΕ.

Μεταξύ αυτών και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak βρίσκεται στο Μιλγουόκι, όμως έκανε μια ανάρτηση για τον Σπανούλη τον οποίο θαύμαζε.

Παρακάτω ακολουθεί η δημοσίευση που έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

«GOAT. Συγχαρητήρια για την εκπληκτική καριέρα σου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!