Η εξαιρετική Μπράιτον «άλωσε» το «Ολντ Τράφορντ» (3-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) - Απίστευτη ανατροπή για την Τότεναμ στο Λονδίνο.

Η εξαιρετική Μπράιτον «άλωσε» το «Ολντ Τράφορντ» (3-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και πέντε 24ωρα πριν υποδεχθεί την ΑΕΚ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, απέδειξε ότι διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας και σαφώς το έργο των «κιτρινόμαυρων» στο «Αμεξ» δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο.

Η ομάδα του Ντε Τσέρμπι προηγήθηκε με 3-0 των «κόκκινων διαβόλων» και με την 4η νίκη της σε πέντε ματς (έχει μία ήττα) βρίσκεται στην 3η θέση της Premier League, τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο και «απόλυτη» Μάντσεστερ Σίτι, η οποία με ανατροπή πέρασε από το Λονδίνο απέναντι στην Γουέστ Χαμ (3-1), εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Europa League.

Η ενδεκάδα της Μπράιτον: Στιλ, Φέλτμαν, Ντανκ, Φαν Χέκε, Λάμπτεϊ (77΄ Μίλνερ), Νταχούντ (77΄ Γκίλμορ), Γκρος, Μιτόμα, Λαλάνα (64΄ Φάτι), Αντινγκρα (85΄ Φέργκιουσον), Γουέλμπεκ (64΄ Ζοάο Πέδρο).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Γουέστ Χαμ «πάγωσε» τους πρωταθλητές Αγγλίας και Ευρώπης με τον Γουόρντ-Πράους στο πρώτο μέρος, ωστόσο, στο δεύτερο η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επέβαλλε πλήρως το ρυθμό της και με τρία γκολ έκανε το 5Χ5 και διατηρήθηκε στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας, ούσα η μοναδική που έχει το απόλυτο από την έναρξη της περιόδου.

Η ενδεκάδα της Γουέστ Χαμ: Αρεολά, Τσουφάλ (87΄ Κέχρερ), Ζουμά, Αγκέρντ, Έμερσον, Άλβαρες (68΄ Μπενράχμα), Μπόουεν, Σούτσεκ (87΄ Ινγκς), Γουόρντ-Πράους, Πακετά, Αντόνιο (67΄ Κούντους).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Απίστευτη ανατροπή για την Τότεναμ στο Λονδίνο. Μέχρι το 90΄+8 βρισκόταν πίσω στο σκορ από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ωστόσο, με τους Ριτσάρλισον και Κουλουσέφσκι να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα η ομάδα του Ποστέκογλου έφερε τα πάνω κάτω (2-1) και με την 4η εφετινή της νίκη διατήρησε το αήττητο και ταυτόχρονα δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να «ανοίξουν λογαριασμό» στην Premier League.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 5ης αγωνιστικής της Premier League και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Γουλβς-Λίβερπουλ 1-3 (7΄ Χι-Τσαν – 55΄ Χάκπο, 85΄ Ρόμπερτσον, 90+1 Έλιοτ)
Άστον Βίλα-Κρίσταλ Πάλας 3-1 (88΄ Ντουράν, 90΄+8 πεν. Ντούγκλας Λουίζ, 90΄+11 Μπέιλι – 48΄ Εντουάρ)
Φούλαμ-Λούτον 1-0 (65΄ Κάρλος Βινίσιους)
Μάντσεστερ Γιουν.-Μπράιτον 1-3 (74΄ Μέιμπρι – 26΄ Γουέλμπεκ, 53΄ Γκρος, 72΄ Ζοάο Πέρδο)
Τότεναμ-Σέφιλντ Γιουν. 2-1 (90΄+8 Ριτσάρλισον, 90΄+11 Κουλουσέφσκι – 74΄ Χάμερ)
Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι 1-3 (36΄ Γουόρντ-Πράους – 47΄ Ντοκού, 76΄ Μπερνάρντο Σίλβα, 87΄ Χάαλαντ)
Νιούκαστλ-Μπρέντφορντ 19:30
Μπόρνμουθ-Τσέλσι 17/09
Έβερτον-Άρσεναλ 17/09
Νότιγχαμ Φόρεστ-Μπέρνλι 18/09

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!