Ο Πανιώνιος πραγματοποίησε την παρουσία της ομάδας με όνειρα και φιλοδοξίες εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Πανιώνιος πραγματοποίησε την παρουσία της ομάδας με όνειρα και φιλοδοξίες εν όψει της νέας σεζόν.

Η νέα χρονιά θα βρει τον «Ιστορικό» στην Elite League μέσω της οποίας θα διεκδικήσει την πολυπόθητη άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Γι’ αυτό λόγο προχώρησε και σε πολύ σημαντικές προσθήκες προκειμένου να ανταπεξέλθει σε αυτή τη δύσκολη σεζόν.

Ο διευθυντής αγωνιστικού τμήματος του Πανιωνίου, Φάνης Χριστοδούλου, τόνισε:

«Πιστεύω ότι όλο το τιμ έκανε μία καλή επιλογή με τους παλαιότερους και τους καινούριους που ήρθαν στην ομάδα. Θεωρώ ότι ό,τι ζητήθηκε από τους προέδρους χωρίς καμία αντιρρηση, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Νομίζω ότι έχουμε κάνει ένα καλό ρόστερ και πιστεύω ότι η φετινή χρονιά θα είναι ίδια με την περσινή και θα πάει ο Πανιώνιος εκεί που ανήκει. Σίγουρα το βασικό στοιχείο είναι το γήπεδο του Πανιωνίου γιατί για να κάνεις το βήμα προς τα πάνω πρέπει να έχεις το δικό σου σπίτι. Πιστεύω θα κάνετε μία καλή προσπάθεια όλοι σας».

Από την άλλη ο προπονητής της ομάδας, Περικλής Ταυρόπουλος, ανέφερε:

«Να κάνουμε την ίδια πορεία φέτος γιατί ο στόχος είναι η ομάδα να είναι στη μεγάλη κατηγορία και σίγουρα θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας». Πανιώνιος

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!