Ο Βλαδίμηρος Ανδρεάδης (ΓΣ Κερατσινίου) είναι από τους αθλητές της κατηγορίας Κ18, που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Ο Βλαδίμηρος Ανδρεάδης (ΓΣ Κερατσινίου) είναι από τους αθλητές της κατηγορίας Κ18, που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και στην μεγαλύτερη κατηγορία. Ο νεαρός εμποδιστής ήταν από τα πρόσωπα της πρώτης ημέρας του Πανελληνίου Κ20 στην Πάτρα, αφού ήταν νικητής στα 400 μ. με 49.10 βάζοντας υποψηφιότητα για το νταμπλ στη διοργάνωση, αφού αύριο θα αγωνιστεί και στα 400 μ. εμπ. Ο αθλητής του Τριάντου Σοφιανού είχε δυνάμεις μέχρι το τέλος και κατάφερε να κάνει την αντεπίθεση έναντι του Πέτρου Κεχιόπουλου (Παλαιού Φαλήρου) και του Ιωάννη Λιόλιου (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) που ακολούθησαν με 48.58 και 49.62, αντίστοιχα. Πανελλήνιο Κ20

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Γεράσιμος Καμπίτσης (ΣΑΚΑ) παρότι έφυγε αργά στην εκκίνηση επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και αναδείχθηκε νικητής στα 100 μ. με 10.78 (-0,1). Ο αθλητής αύριο θα επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο για την κούρσα των 200 μ. “ Δεν ήταν σήμερα η κούρσα που θα ήθελα, καθώς έκανα κάποια λάθη στην εκκίνηση. Γενικά όμως είμαι ικανοποιημένος από τη χρονιά. Από το 2024 θα είμαι στην κατηγορία Κ23 όπου θα διεκδικήσω την βελτίωση και την παρουσία στη σκυτάλη των Ανδρών Κ23”, είπε ο Καμπίτσης. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Νίκος Καψούρας (ΓΕΑ Τρικάλων) με 10.78 και νέο ατομικό ρεκόρ και το χάλκινο ο Έντι Εκσόσου (ΑΑ Ηρακλείου 2017) με 10.91. Πανελλήνιο Κ20

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!