Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στο ACTION 24 για τη νέα σεζόν με τον Παναθηναϊκό και την προσπάθεια επιστροφής στην κορυφή.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στο ACTION 24 για τη νέα σεζόν με τον Παναθηναϊκό και την προσπάθεια επιστροφής στην κορυφή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιωάννης Παπαπέτρου:

Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό:

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα, έχω πολλούς ανθρώπους εδώ που αγαπάω και με αγαπάνε χρόνια τώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την προσπάθεια που γίνεται, ανυπομονησία μεγάλη πραγματικά. Είμαι έτοιμος μαζί με την ομάδα να ξεκινήσουμε την δουλειά και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την προσπάθεια επιστροφής στην κορυφή της Ευρώπης:

«Σίγουρα αυτός είναι ο στόχος για μας κακά τα ψέματα, αλλά είναι πολύ σημαντικό να επικεντρωθούμε στην δουλειά μας, να θέσουμε τον πήχη ψηλά και να προσπαθήσουμε δουλεύοντας κάθε μέρα να φτάσουμε εκεί. Είναι μία πολύ καλή προσπάθεια, πολλά καινούρια πρόσωπα, καινούριος προπονητής. Η ομάδα νομίζω έχει τα πάντα, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να καταφέρουμε να κάνουμε μεγάλες νίκες και επιτυχίες τη σεζόν που έρχεται και στις επόμενες».

Για τον Κώστα Σλούκα:

«Είναι πολύ ωραίο να έχεις συμπαίκτη σου παντού τον Κώστα Σλούκα. Είμαστε φίλοι χρόνια, έχουμε ξαναπαίξει μαζί, προφανώς είμαι πολύ χαρούμενος που είναι εδώ. Η ποιότητά του είναι αναμφισβήτητη, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι μέλος της ομάδας, μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί σαν ένα».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για το «Nick Galis International Tournament»:

«Σίγουρα είναι δύο πολύ δυνατά φιλικά, είμαστε πλήρεις, η ομάδα είναι υγιής. Είναι πρόωρα τα συμπεράσματα αυτή τη στιγμή, έχουμε κάνει πολύ λίγες προπονήσεις όλοι μαζί. Είναι πολύ σημαντικό να δείξουμε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο γιατί μετέπειτα έρχεται το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” και μετά ξεκινούν οι υποχρεώσεις μας σε Super Cup, Basket League και EuroLeague».

Για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»:

«Είναι θεσμός. Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, όλοι ξέρουν τι σημαίνει για το ελληνικό μπάσκετ, για τον αθλητισμό ευρύτερα στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για ακόμα μία φορά σε αυτό το τουρνουά, είμαι χαρούμενος που θα παίξουμε για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο μας. Ελπίζω να είναι γεμάτο το γήπεδο, ο κόσμος να χαρεί το μπάσκετ, να παίξουμε καλό μπάσκετ. Είμαστε σε θέση να δώσουμε δύο πολύ καλές μάχες, δύο πολύ καλά παιχνίδια και να ανταμείψουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!