Το "Derby della Madonnina", το Ίντερ-Μίλαν, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Serie A στην επιστροφή μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων.

Το “Derby della Madonnina”, όπως είναι επίσης γνωστή η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο μεγαλύτερες ομάδες του Μιλάνου, είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής, με την οποία επαναρχίζει η Serie A, ύστερα από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Η Ίντερ υποδέχεται το Σάββατο (16/9, 19:00) -ως τυπικά γηπεδούχος- τη «συμπολίτισσα» Μίλαν στο «Τζιουζέπε Μεάτσα», με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη τόσο για λόγους γοήτρου, όσο και για να διατηρήσουν το απόλυτο της συγκομιδής, καθώς είναι οι μοναδικές που μετρούν τρεις νίκες στις ισάριθμες αγωνιστικές που προηγήθηκαν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Εκτός από τις ομάδες του Μιλάνου, και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι της Ιταλίας στο Champions League αγωνίζονται το Σάββατο. Η Λάτσιο δοκιμάζεται στο Τορίνο κόντρα στη Γιουβέντους (16/9, 16:00), στην αναμέτρηση που «ανοίγει την αυλαία» της 4ης ημέρας, ενώ η πρωταθλήτρια Νάπολι αναμετράται στη Γένοβα με την Τζένοα. Από εκεί και πέρα, η Ρόμα υποδέχεται την -ουραγό και χωρίς βαθμό- Έμπολι και θα επιδιώξει να πετύχει την πρώτη νίκη της στο εφετινό πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στη Serie A

Γιουβέντους-Λάτσιο 16/9

Ίντερ-Μίλαν 16/9

Τζένοα-Νάπολι 16/9

Κάλιαρι-Ουντινέζε 17/9

Μόντσα-Λέτσε 17/9

Φροζινόνε-Σασουόλο 17/9

Φιορεντίνα-Αταλάντα 17/9

Ρόμα-Έμπολι 17/9

Σαλερνιτάνα-Τορίνο 18/9

Βερόνα-Μπολόνια 18/9

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!