O Αλέξανδρος Σκορίλας (Νο 766 στον κόσμο) έχασε με 6-1, 6-1 από τον Σλοβάκο Άλεξ Μόλτσαν (Νο 113), ενώ ακολουθεί ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά (Νο 6) κόντρα στον Λούκας Κλέιν (Νο149) για το Davis Cup.

O Αλέξανδρος Σκορίλας (Νο 766 στον κόσμο) έχασε με 6-1, 6-1 από τον Σλοβάκο Άλεξ Μόλτσαν (Νο 113), στο άνοιγμα ων αγώνων του Davis Cup στο Παναθηναϊκό στάδιο.

Ξεκίνησε άσχημα την αναμέτρηση ο Σκορίλας, ο οποίος δέχθηκε δυο break στα πρώτα 3 games της αναμέτρησης και βρέθηκε πίσω με 0-3. Στη συνέχεια μείωσε σε 1-3, αλλά ο Σλοβάκος πήρε τα 3 επόμενα games και έκλεισε το σετ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο ξεκίνημα του 2ου σετ ο Έλληνας τενίστας κράτησε για πρώτη φορά το σερβίς του και έκανε το 1-1, αλλά ο Μόλκαν κέρδισε τα πέντε επόμενα games κι ολοκλήρωσε κι αυτό το σετ στο 7ο game, για να κλείσει το ματς σε 74 λεπτά.

Έτσι η Σλοβακία πήρε προβάδισμα (1-0) στη μάχη για την άνοδο στα προκριματικά του World Group.

Ακολουθεί ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά (Νο 6) κόντρα στον Λούκας Κλέιν (Νο149) με το οποίο θα κλείσει το πρόγραμμα της 1ης ημέρας του τουρνουά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!