Με την αναμέτρηση απέναντι στην Αλμερία, το απόγευμα της Κυριακής (17/9) στο "Θεράμικα", κάνει ντεμπούτο ο Πατσέτα στον πάγκο της Βιγιαρεάλ.

Με την αναμέτρηση απέναντι στην Αλμερία, το απόγευμα της Κυριακής (17/9) στο “Θεράμικα”, κάνει ντεμπούτο ο Πατσέτα στον πάγκο της Βιγιαρεάλ. Ο 55χρονος προπονητής, που διαδέχθηκε τον απολυθέντα Κίκε Σετιέν, θα πάρει μία πρώτη… γεύση της νέας του ομάδας, τέσσερις ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League. Το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει ξεκινήσει τη σεζόν στη La Liga με τρεις ήττες σε τέσσερις αγώνες και αναζητά μία επανεκκίνηση, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής.

Οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι του ισπανικού ποδοσφαίρου παίζουν εντός έδρας για την 5η αγωνιστική, έχοντας όμως να αντιμετωπίσουν δυνατούς αντιπάλους. Η Ρεάλ υποδέχεται την Κυριακή (17/9) στο ανακαινισμένο «Μπερναμπέου» την αήττητη ως τώρα Σοσιεδάδ, με στόχο το «5 στα 5» και την παραμονή στην κορυφή, τρεις ημέρες πριν και οι δύο ομάδες ριχτούν στη μάχη του Champions League, με αντιπάλους την Ουνιόν Βερολίνου και την Ιντερ αντίστοιχα. Η Μπαρτσελόνα, από τη μεριά της, φιλοξενεί το Σάββατο (16/9) στο «Καμπ Νου» την πάντα επικίνδυνη Μπέτις και χρειάζεται τη νίκη για να διατηρηθεί σε απόσταση… βολής από την κορυφή. Οι «μπλαουγκράνα» ξεκινούν την προσεχή Τρίτη (19/9) τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους με ένα θεωρητικά εύκολο ματς, απέναντι στην Αντβέρπ.

Μία… διαβολοβδομάδα περιμένει την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία δοκιμάζεται το Σάββατο (16/9) στο «Μεστάγια» απέναντι στη Βαλένθια, πριν ταξιδέψει στη Ρώμη για την αναμέτρηση με τη Λάτσιο, κι ενώ ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα το ντέρμπι με τη Ρεάλ. Η Τζιρόνα, που πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης (μαζί με την Μπαρτσελόνα, αλλά με καλύτερη διαφορά τερμάτων!), ταξιδεύει στην Ανδαλουσία για να παίξει με τη Γρανάδα, ενώ η Σεβίλη υποδέχεται τη Λας Πάλμας, αναζητώντας τους πρώτους βαθμούς της στο φετινό πρωτάθλημα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της La Liga

Ράγιο Βαγεκάνο-Αλαβές       15/9
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Κάντιθ     16/9
Βαλένθια-Ατλέτικο Μαδρίτης  16/9
Θέλτα-Μαγιόρκα              16/9
Μπαρτσελόνα-Μπέτις          16/9
Χετάφε-Οσασούνα             17/9
Βιγιαρεάλ-Αλμερία           17/9
Σεβίλη-Λας Πάλμας           17/9
Ρεάλ Μαδρίτης-Σοσιεδάδ      17/9
Γρανάδα-Τζιρόνα             18/9

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

  1. Ρεάλ Μαδρίτης 12
  2. Τζιρόνα 10
  3. Μπαρτσελόνα 10
  4. Ατλέτικο Μαδρίτης 7 -3αγ.
  5. Αθλέτικ Μπιλμπάο 7
  6. Κάντιθ 7 
  7. Μπέτις 7
  8. Σοσιεδάδ 6 
  9. Αλαβές 6
  10. Οσασούνα 6
  11. Βαλένθια 6
  12. Ράγιο Βαγεκάνο 6
  13. Θέλτα 4 
  14. Χετάφε 4 
  15. Βιγιαρεάλ 3 
  16. Γρανάδα 3 
  17. Μαγιόρκα 2
  18. Λας Πάλμας 2
  19. Αλμερία 1 
  20. Σεβίλη 0 -3αγ.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!