Η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε κόντρα στην Έμμα Ναβάρο και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Σαν Ντιέγκο.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε κόντρα στην Έμμα Ναβάρο και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Σαν Ντιέγκο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε με 2-1 σετ από την Εμμα Ναβάρο (4-6, 6-0, 6-7 (4) σε 2 ώρες και 13 λεπτά) και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα εισιτήριο σε τελικό.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν ήταν απόλυτα συγκεντρωμέν στο πρώτο σετ όπου τα αβίαστα λάθη της και το κακό πρώτο σερβίς της κόστισαν.

Στο δεύτερο μπήκε καλύτερα και με εξαίρεση το σερβίς της απέδειξε την ανωτερότητά της, κερδίζοντας το σετ χωρίς να χάσει κανένα game.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο τρίτο σετ, ωστόσο, όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Η Ναβάρο ξεκίνησε εκπληκτικά το tie break και κατάφερε τελικά την πρόκριση.

Να σημειωθεί πως η Μαρία Σάκκαρη είχε μόλις 49.5% στο πρώτο σερβίς (8 διπλά λάθη) αλλά και πολλά αβίαστα, σε ένα ματς που πήρε περισσότερους πόντους (93-90), αλλά εν τέλει το έχασε.

Αυτή τη στιγμή, η Μαρία Σάκκαρη ετοιμάζεται για το Μεξικό. Εκεί, βέβαια πρέπει να φτάσει μακριά στο τουρνουά, αν θέλει να έχει ελπίδες για να μπει στο WTA Finals.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!