Ο Κιλιάν Εμπαπέ υποβλήθηκε σε μαγνητική, όμως το αποτέλεσμά της ήταν «καθαρό», όπως επιβεβαίωσε και τη γαλλική ομάδα στην επίσημη ενημέρωσή της.

Οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Κιλιάν Εμπαπέ στην επιγονατίδα την παραμονή του τελευταίου φιλικού της Γαλλίας με τη Γερμανία (12/9) με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγώνα, «θορύβησαν» την Παρί Σεν Ζερμέν που προγραμμάτισε μία σειρά εξετάσεων μετά την επιστροφή του Γάλλου σούπερ σταρ από την Εθνική Ομάδα του.

Ο 24χρονος επιθετικός υποβλήθηκε σε μαγνητική, όμως το αποτέλεσμά της ήταν «καθαρό», όπως επιβεβαίωσε και τη γαλλική ομάδα στην επίσημη ενημέρωσή της:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Μετά από μια καθησυχαστική κλινική εξέταση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/9) στον επιγονατιδικό τένοντα, ο Κιλιάν Εμπαπέ, μπορεί να συμμετάσχει στη σημερινή προπόνηση».

Ως εκ τούτου ο Γάλλος άσος υπολογίζεται κανονικά για τον αγώνα με τη Νις την Παρασκευή (15/9), αλλά πολύ περισσότερο για το πρώτο ματς των ομίλων του Champions League με την Ντόρτμουντ την επόμενη Τρίτη (19/9) στο «Parc des Princes».

Στον αντίποδα, ο Μάρκο Ασένσιο, σκόρερ στα δύο τελευταία ματς της Παρί, μετά τον τραυματισμό του με την Εθνική Ισπανίας, θα μείνει εκτός προπονήσεων τουλάχιστον έως το τέλος του μήνα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!