Ο αθλητικός διεyθυντής της Μπαρτσελόνα, Ντέκο, μίλησε για τις περιπτώσεις δανεισμών των Κανσέλο και Φέλιξ.

O Πορτογάλος επιθετικός Ζοάο Φέλιξ δόθηκε δανεικός στην Μπαρτσελόνα για μια σεζόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως και ο συμπατριώτης του Ζοάο Κανσέλο, δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ντέκο

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο αθλητικός διεyθυντής της ομάδας της Βαρκελώνης, Ντέκο, μίλησε για την απόκτηση των δύο αυτών παικτών και έσπευσε να ξεκαθαρίσει: «Είναι δύο σημαντικές προσθήκες, δύο ποιοτικών παικτών.

Στα συμβόλαια τους δεν υπάρχουν ρήτρες εξαγοράς όταν θα λήξει ο δανεισμός τους το επόμενο καλοκαίρι. Αν μείνουμε ευχαριστημένοι σίγουρα θα κινηθούμε για να τους κρατήσουμε στην ομάδα», τόνισε σχετικά ο Πορτογάλος παράγοντας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ντέκο. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.