«Ψηλώνει» με Χρήστο Ιορδάνου το Μαρούσι ενόψει της νέας χρονιάς στη Basket League.

Στην πρώτη σεζόν του στην Basket League, μετά την επάνοδό του, το Μαρούσι, προσέθεσε έναν ακόμη φόργουορντ στο έμψυχο δυναμικό του.

Ο Χρήστος Ιορδάνου, μετά από μία σεζόν στον Κολοσσό Ρόδου, επιστρέφει στην Αθήνα (έως το 2022 αγωνιζόταν στο Ψυχικό και την Α2). Ο 25χρονος φόργουορντ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο στο Μαρούσι και εν συνεχεία ανακοινώθηκε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το Μαρούσι:

«Η ΚΑΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Ιορδάνου. Είναι γεννημένος στις 23 Νοεμβρίου του 1998,έχει ύψος 1,96μ. και αγωνίζεται ως σούτινγκ γκαρντ καιφόργουορντ. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2016 στην ΑΕ Ψυχικού, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι και τοκαλοκαίρι του 2022. Τη σεζόν 2021-22 στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, αγωνίστηκε σε 26 αγώνες, έχοντας απολογισμό, κατά μέσο όρο 10,7 : πόντους, 4,9 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Α1 με την φανέλα του Κολοσσού Ρόδου για 15 αγώνες (μ.ο 9, 1’ ανά αγώνα)».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!