Οι φετινές μεταγραφικές κινήσεις της Λίβερπουλ ειδικά στο κέντρο, δεν άφησαν πολλά περιθώρια στον Τιάγκο Αλκάνταρα.

Οι φετινές μεταγραφικές κινήσεις της Λίβερπουλ ειδικά στο κέντρο, δεν άφησαν πολλά περιθώρια στον Τιάγκο Αλκάνταρα. Ο Ισπανός χαφ έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους» ως το επόμενο καλοκαίρι, συνεπώς φέτος θα ήταν ιδανικά γι’ αυτούς να τον πουλούσαν. Πάντως, ακόμα και αν στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου οι μεταγραφές τελείωσαν, η Τουρκία έχει ένα 24ωρο περιθώριο…

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες η Φενέρμπαχτσέ θέλει να κλείσει ένα σπουδαίο για κείνη μεταγραφικό παζάρι. Το φετινό καλοκαίρι προέβη σε ηχηρές κινήσεις όπως αυτές των Τάντιτς, Τζέκο ως ελεύθερους. Πέραν αυτών αγόρασε μεταξύ άλλων τους Φρεντ από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1ο εκατ. ευρώ), Λιβάκοβιτς από Ντιναμό Ζάγκρεμπ (6,65 εκατ. ευρώ) και Ουντέρ από Μαρσέιγ (15 εκατ. ευρώ).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όπως αναφέρει η πληροφόρηση, η Φενέρ αξιώνει πέντε εκατομμύρια ευρώ για τον Αλκάνταρα συν όποια μπόνους. Με την τωρινή αξία του έμπειρου μέσου της Λίβερπουλ να βρίσκεται στα 15.000.000€. Βέβαια, ακόμα και στις… καθυστερήσεις, η ομάδα του Νησιού αξίζει να πουλήσει τον Τιάγκο Αλκάνταρα ακόμα και «κοψοχρονιά».

Οι λόγοι είναι απλοί. Η Λίβερπουλ θα ήθελε και να καρπωθεί κάποια χρήματα για τον Ισπανό, επειδή του χρόνου θα τον χάσει ως ελεύθερο. Συν τοις άλλοις, θα ξεφορτωθεί το βαρύ του συμβόλαιο. Ο Αλκάνταρα είναι τρίτος στο μισθολόγιο της ομάδας με 12,1 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, πίσω από Φαν Ντάικ (13,4 εκατ. ευρώ/χρόνο) και Σαλάχ (21,25 εκατ. ευρώ/χρόνο). Τέλος, με την παρουσία των Γκράβενμπερχ, Σζομποσλάι, Έλιοτ, Τζόουνς, Έντο και Μακ Άλιστερ, δύσκολα ο Κλοπ θα έχει στο βασικό του σχήμα τον άλλοτε παίκτη των Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου. Συνεπώς, η σημερινή μέρα ίσως είναι κομβική για το μέλλον του τελευταίου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!