Ο προπονητής της Νότιας Κορέας Γιούργκεν Κλίνσμαν  βρέθηκε στο επίκεντρο μιας διαμάχης αφού ζήτησε τη φανέλα του Άαρον Ράμσεϊ για τον γιο του Τζόναθαν.

Ο προπονητής της Νότιας Κορέας Γιούργκεν Κλίνσμαν  βρέθηκε στο επίκεντρο μιας διαμάχης αφού ζήτησε τη φανέλα του Άαρον Ράμσεϊ για τον γιο του Τζόναθαν, τερματοφύλακα των Λος Άντζελες Γκάλαξι, μετά την ισοπαλία με την Ουαλία (0-0) στις 7 Σεπτεμβρίου.

«Ήταν μια χειρονομία για τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας του γιου μου στο Λος Άντζελες. Δεν καταλαβαίνω αυτή τη διαμάχη, ο γιος μου έλαβε επικριτικά σχόλια στο Instagram του, κάτι που είναι απολύτως ανόητο», είπε ο Κλίνσμαν.

Μία διαμάχη που προστίθεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο εντάσεων. Εκτός από τα απογοητευτικά πρώτα αποτελέσματα, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του 1990 κατηγορείται επίσης ότι ξοδεύει πολύ χρόνο μεταξύ του Λος Άντζελες και της Ευρώπης, εις βάρος του εγχώριου Πρωταθλήματος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μπροστά στην πίεση, πρόσφατα άλλαξε τα σχέδιά του και πήγε στην K-League (Νότια Κορέα 1η κατηγορία) αυτή την Πέμπτη για να παρακολουθήσει δύο αγώνες Πρωταθλήματος.

«Όταν δεν υπάρχει τίποτα να κάνεις στη Σεούλ, είναι καλύτερα να συναντάς ανθρώπους στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αναπτυχθεί το κορεάτικο ποδόσφαιρο», είπε στους δημοσιογράφους.

Όλη αυτή η ένταση έρχεται λίγους μήνες πριν από το Κύπελλο Εθνών της Ασίας, που θα γίνει τον Ιανουάριο στο Κατάρ, όπου η Νότια Κορέα είναι ωστόσο ανάμεσα στα φαβορί για την τελική νίκη:

«Είναι σημαντικό όλοι να αναπτύξουν μια θετική νοοτροπία. Οι οπαδοί, τα μέσα ενημέρωσης και η ομάδα φυσικά», υποστήριξε ο Κλίνσμαν.

Ο Γερμανός προπονητής  πέτυχε την πρώτη του νίκη σε έξι αγώνες με τη Νότια Κορέα, στο Νιούκαστλ την Τρίτη (12/9) κόντρα στη Σαουδική Αραβία (1-0).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!