Ο ΠΑΟΚ μπορεί να υπολογίζει στους Μπάμπα και Εκόνγκ για το κρίσιμο ματς με τον Άρη.

Ευχάριστα τα νέα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Άρη την προσεχή Κυριακή.

Συγκεκριμένα, ο Ρασβάν Λουτσέσκου είδε στη προπόνηση της Πέμπτης τους Μπάμπα και Εκόνγκ να προπονούνται μαζί με την ομάδα. Έτσι, θέτουν εαυτούς στη διάθεση του Ρουμάνου για το σπουδαίο ματς, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ:

«Η Κυριακή πλησιάζει, η ανυπομονησία μεγαλώνει, η δουλειά συνεχίζεται. Άπαντες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου περιμένουν την επιστροφή στην δράση και δουλεύουν για να είναι πανέτοιμοι.

Την Πέμπτη (14.09) το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο κατά κύριο λόγο στον τομέα της τακτικής, με την αμυντική γραμμή να δουλεύει ξεχωριστά στις τοποθετήσεις και τις μεταβάσεις, ενώ οι μέσοι κι οι επιθετικοί ασχολήθηκαν με την ανάπτυξη και τα τελειώματα.

Οι Μπάμπα και Εκόνγκ προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα και τέθηκαν στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου , ενώ ο Φιλίπε Σοάρες έκανε ατομικό κι ο Μάρκος Αντόνιο συνέχισε το πρόγραμμα ένταξης που ακολουθεί.

Την Παρασκευή (15.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!