Ο πόιντ γκαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Ντάμιαν Λίλαρντ, κλήθηκε να επιλέξει τον καλύτερο παίκτη τη δεδομένη στιγμή στο NBA.

Ο πόιντ γκαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Ντάμιαν Λίλαρντ, κλήθηκε να επιλέξει τον καλύτερο παίκτη τη δεδομένη στιγμή στο NBA.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Λοιπόν, θα επιλέξω τον Κέβιν Ντουράντ. Νομίζω ότι είναι μια πολύ εύκολη επιλογή. Ειδικά όταν είναι υγιής. Νομίζω πως και ο ΛεΜπρόν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο. Θα πάω όμως με τον υγιή Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος μπορεί να θεωρείται εύκολα ο καλύτερος παίκτης της λίγκας», τόνισε ο ηγέτης της ομάδας του Όρεγκον.

Να θυμίσουμε πως η επιλογή του Κέβιν Ντουράντ από τον Νταμιάν Λίλαρντ μόνο τυχαία δεν είναι αφού ο «KD» έχει κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο του πρωταθλητή (2016-17, 2017-18), ενώ πήρε και στις δύο περιπτώσεις το βραβείο του MVP των τελικών.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!