Η μητέρα του Μαγκουάιρ ανέβασε ένα στόρι στο Instagram που ξεσπάει για την επίθεση που δέχεται ο γιος της από τους φιλάθλους, τους δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ το τελευταίο διάστημα γίνεται λήπτης χυδαίων μηνυμάτων και συνθημάτων μέσα στο γήπεδο για τις κακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί.

Τελευταίο έρχεται να προστεθεί το αυτογκόλ του στο φιλικό της Αγγλίας με τη Σκωτία ενώ είχε μπει ως αλλαγή. Αμέσως άρχισε να αποδοκιμάζεται από τους φιλάθλους με τα υβριστικά σχόλια προς το πρόσωπο του έχουν ξεπεράσει κάθε λογική. Δέχεται διαρκώς κριτική από τους πάντες και όπως είναι λογικό ο ίδιος δε βρίσκεται στη καλύτερη κατάσταση στη καριέρα του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η μητέρα του με ανάρτηση στο Instagram ύψωσε «ασπίδα προστασίας» για τον γιο της λέγοντας  μεταξύ άλλων πως αυτά που δέχεται και περνάει ο Χάρι ξεπερνούν κατά πολύ τα ποδοσφαιρικά πλαίσια.

Η ανάρτηση της μητέρας του Χάρι Μαγκουάιρ

«Ως μαμά που βλέπει το επίπεδο των αρνητικών και υβριστικών σχολίων που οποία λαμβάνει ο γιος μου από κάποιους θαυμαστές, ειδήμονες και τα μέσα ενημέρωσης είναι επαίσχυντο και εντελώς απαράδεκτο σε οποιοδήποτε κοινωνικό επίπεδο, πόσο μάλλον για κάποιον που εργάζεται τόσο σκληρά για σύλλογο και χώρα. Ήμουν εκεί στην κερκίδα ως συνήθως, δεν είναι αποδεκτό αυτό που έχει δημιουργηθεί, πάνω από το τίποτα».

«Καταλαβαίνω ότι στον κόσμο του ποδοσφαίρου υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, θετικά και αρνητικά, αλλά αυτό που λαμβάνει ο Χάρι έχει ξεπεράσει πολύ το ποδόσφαιρο. Για μένα δεν είναι εντάξει το να τον βλέπω να περνάει αυτό που περνάει. Δεν θα ήθελα να δω άλλους γονείς ή παίκτες να περνούν από αυτό στο μέλλον, ειδικά τα νεαρά αγόρια και κορίτσια που το κάνουν αυτό σήμερα. Ο Χάρι έχει τεράστια καρδιά και είναι καλό που είναι ψυχικά δυνατός και μπορεί να το χειριστεί όπως άλλοι μπορεί να μην μπορέσουν. Εύχομαι κανένας να μην δεχτεί τέτοιου είδους κακοποίηση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!