Ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς αποφάσισε να «κρεμάσει» τα γάντια του σε ηλικία 39 ετών, λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του απ’ την Ίντερ.

Ο «γερόλυκος» Σαμίρ Χαντάνοβιτς αποφάσισε να «κρεμάσει» τα γάντια του σε ηλικία 39 ετών, λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του απ’ την Ίντερ, καθώς δεν βρήκε κάποια άλλη πρόταση που να τον καλύπτει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Επέλεξε λοιπόν να βάλει τους τίτλους τέλους σε μία σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα κι όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ετοιμάζεται να ανοίξει μία άλλη σελίδα, καθώς έχει δεχθεί πρόταση απ’ την Ίντερ για να αναλάβει πόστο στην ομάδα του Μιλάνου, το οποίο θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Χαντάνοβιτς αγωνίστηκε για 11 χρόνια στην Ίντερ, έχοντας περάσει πρώτα από τις Ντομζάλε, Τρεβίζο, Ρίμινι, Λάτσιο και Ουντινέζε, ενώ μέτρησε 81 διεθνείς συμμετοχές με την Εθνική Σλοβενίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!