Αρκετές αντιδράσεις προκάλεσε η στήριξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στις δηλώσεις του Αμερικανού αθλητή στίβου, Νόα Λάιλς.

Αρκετές αντιδράσεις προκάλεσε η στήριξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στις δηλώσεις του Αμερικανού αθλητή στίβου, Νόα Λάιλς.

Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς εξέφρασε την στήριξή του στον Λάιλς και τόνισε πως συμφωνεί ότι ο πρωταθλητής του ΝΒΑ δεν μπορεί να αποκαλείται “World Champion”, αφού κυριαρχεί σε μια μόνο χώρα.

Φυσικά, αυτό δεν πολυάρεσε σε αρκετούς χρήστες των social media που έσπευσαν να τον… λιντσάρουν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μερικά σχόλια κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Ο Γιάννης δεν λέει ποτέ τίποτα πρώτος. Περιμένει να δει τι θέλει ο κόσμος και μετά θα πει κάτι για να τους ευχαριστήσει. Η δήλωση του θα ήταν τελείως διαφορετική αν είχε κερδίσει το Κύπελλο η Team USA. Όλοι θα κορόιδευαν τον Λάιλς», σημείωσε ένας χρήστης.

«Πάρε τον κ@λο σου και πήγαινε στην Ελλάδα να παίξεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Γιατί ήρθες στο ΝΒΑ για να παίξεις;», ανέφερε άλλος.

«Θα πρέπει να κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση για το πόσο δειλός είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Τραυμάτισε επίτηδες τον Κάιρι Ίρβινγκ γιατί δεν ήθελε να ξαναχάσει. Απέτυχε δύο σερί σεζόν χωρίς να αναλάβει καμία ευθύνη. Τώρα στέκεται στο πλευρό του Νόα Λάιλς γιατί αυτή είναι η ασφαλής επιλογή», έγραψε κάποιος.

«Από τον τύπο που απέφυγε το τουρνουά, για να είναι υγιής για τη σεζόν που έρχεται. Οι πράξεις ηχούν πιο δυνατά από τις λέξεις», σημείωσε άλλος fan.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!