Στη Μπάγερν του Πάμπλο Λάσο θα συνεχίσει τη καριέρα του Ντίνο Ράντοντσιτς μιας και οι δύο τους γνωρίζονται από τις θητείες τους στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην Μπάγερν Μονάχου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντίνο Ράντοντσιτς. Ο γεννημένος στο Γκίσεν της Γερμανίας Μαυροβούνιος γνωρίζει τον νέο τεχνικό της Μπάγερν, Πάμπλο Λάσο, από τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο 24χρονος σήμερα φόργουορντ… ανδρώθηκε μπασκετικά στη «βασίλισσα».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ράντοντσιτς θα αγωνίζεται τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη ομάδα της Μπάγερν, με το συμβόλαιό του στους Βαυαρούς να έχει οψιόν για ανανέωση και για τη σεζόν 2024-25. Ο Ράντοντσιτς αγωνίστηκε με το Μαυροβούνιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή (10/9) στις Φιλιππίνες. Είχε 7 πόντους, 5,2 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ μέσο όρο ανά αγώνα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο