Έγιναν γνωστοί οι διαιτητές για τα «ντέρμπι» της Κυριακής στη Super League, με τον Πορτογάλο Αρτούρ Σοάρες Ντίας να ορίζεται στην Opap Arena και τον Παπαπέτρου στην Τούμπα.

Η Super League ξεκινάει και πάλι μετά το διάλλειμα για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Τη Κυριακή μάλιστα η 4η αγωνιστική περιλαμβάνει δύο ντέρμπι στα οποία η ΕΠΟ σήμερα όρισε τους διαιτήτες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

ΠΑΟΚ – Άρης (20:30) και ΑΕΚ – Ολυμπιακός (21:30) είναι τα δύο μεγάλα ματς αυτής της αγωνιστικής. Με τις τρεις ομάδες από τις τέσσερις -πλην του Άρη- να έχουν και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την άλλη Πέμπτη.  super league

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε τους διαιτητές των δύο αναμετρήσεων, με τον Πορτογάλο, Αρτούρ Σοάρες Ντίας, να αναλαμβάνει το παιχνίδι της «OPAP Arena». Βοηθοί του θα είναι οι Πάουλα Σοάρες και Πέδρο Ριμπέιρο, ενώ τέταρτος θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος. Στο VAR θα βρίσκεται ο Μιγκέλ Χιούγκο και AVAR θα αναλάβει ο Ψαρρής Κωνσταντίνος.

Όσον αφορά το παιχνίδι της Τούμπας, η ΕΠΟ όρισε Έλληνα διαιτητή. Συγκεκριμένα, ο Αναστάσιος Παπαπέτρου θα αποτελέσει τον ρέφερι του αγώνα, με βοηθούς τους Λάζαρο Δημητριάδη και Ιορδάνη Απτόσογλου. Τέταρτος θα είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Αναστάσιος Σιδηρόπουλος και Θεόφιλος Μωυσιάδης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!