Ο Ριτσάρλισον μετά την αναμέτρηση της Βραζιλίας με το Περού μίλησε για τους πέντε δύσκολους μήνες που πέρασαν ενώ με την επιστροφή του στην Αγγλία θα ζητήσει ψυχολογική βοήθεια.

Ο Ριτσάρλισον μετά την επικράτηση της Βραζιλίας κόντρα στο Περού αποκάλυψε το δύσκολο διάστημα που πέρασε και τον επηρέασε στην εξωγηπεδική ζωή.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Τότεναμ μίλησε για ό,τι τον επηρέαζε στη ζωή του τους τελευταίους 5 μήνες. Κοντινοί του άνθρωποι ενδιαφέρονταν για τα χρήματά του τα οποία έφυγαν. Πέρασε ένα σκοτεινό διάστημα αλλά όπως τονίζει ο ίδιος «η καταιγίδα πέρασε».

Οι δηλώσεις του Ριτσάρλισον: 

“Θα γυρίσω στην Αγγλία και θα ζητήσω ψυχολογική βοήθεια για να δουλέψω στο μυαλό μου. Στο γήπεδο είμαι χαρούμενος, ομαδικός παίκτης και προσπαθώ να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλουμε.

Νομίζω ότι αυτό το κομμάτι είναι αφορά το σκέλος εκτός γηπέδου. Ακόμα κι αν θέλετε να κάνετε τα πράγματα σωστά, καταλήγουν να πηγαίνουν στραβά.

Θα συνεχίσω να επικεντρώνομαι στον σύλλογο, η καταιγίδα πέρασε. Πέρασα μια ταραχώδη περίοδο τους τελευταίους πέντε μήνες εκτός γηπέδου. Τώρα τα πράγματα είναι καλά. Οι άνθρωποι που έβλεπαν μόνο τα λεφτά μου έφυγαν μακριά.

Τώρα τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους, είμαι σίγουρος ότι θα κάνω μια καλή πορεία στην Τότεναμ. Αυτή η θλιβερή στιγμή δεν ήταν καν επειδή έπαιξα άσχημα, κατά τη γνώμη μου δεν έπαιξα κακό παιχνίδι στο Μπελέμ, ήταν περισσότερο ένα ξέσπασμα για τα πράγματα που συνέβαιναν εκτός γηπέδου, τα οποία ξέφυγαν από τον έλεγχο όχι εξαιτίας μου, αλλά εξαιτίας ανθρώπων που ήταν κοντά μου.

Αυτό ήταν, θα επιστρέψω πιο δυνατός, Το θέμα είναι να έχω ένα καλό σερί στην Τότεναμ, αυτή την εβδομάδα θα κάτσω και θα μιλήσω”.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!