Τα πολωνικά ΜΜΕ ανέφεραν την Τρίτη (12/9) πως η ομοσπονδία είναι διατεθειμένη να στηρίξει τον Φερνάντο Σάντος και να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία έως το φινάλε της προκριματικής σειράς.

Η έως τώρα πορεία της Εθνικής Πολωνίας στον 5ο προκριματικό όμιλο του EURO 2024 είναι αποκαρδιωτική, καθώς μετράει μόλις δύο εντός έδρας νίκες (2-0 τα Ν. Φερόε, 1-0 την Αλβανία) και τρεις εκτός έδρας ήττες (3-1 στην Τσεχία, 3-2 στη Μολδαβία, 2-0 στην Αλβανία) κι έχει δυσκολέψει αφάνταστα τη θέση της. Φερνάντο Σάντος

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η τελευταία ήττα από την Αλβανία έκανε ακόμη πιο «βαρύ» το κλίμα για τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της στις 24 Ιανουαρίου, αλλά για την ώρα έχει την Πολωνία «κολλημένη» στην 4η θέση της βαθμολογίας και δύο βαθμούς πίσω απ’ τις Τσεχία και Μολδαβία.

Παρά το γεγονός πως τις τελευταίες ημέρες ασκήθηκαν πολύ έντονες πιέσεις για να λυθεί η συνεργασία με τον Πορτογάλο τεχνικό, τα πολωνικά ΜΜΕ ανέφεραν την Τρίτη (12/9) πως η ομοσπονδία είναι διατεθειμένη να τον στηρίξει και να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία έως το φινάλε της προκριματικής σειράς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το πρωί της Τρίτης (12/9) ο Σάντος συναντήθηκε για περισσότερο από δύο ώρες με υψηλόβαθμα στελέχη της ομοσπονδίας της Πολωνίας κι αποφασίστηκε να συνεχιστεί η κοινή πορεία τους, ενώ θα στηριχτεί ακόμη κι αν η πολωνική ομάδα δεν κερδίσει μία απ’ τις δύο πρώτες θέσεις, έχοντας μία τελευταία ευκαιρία μέσω των Final Four του Nations League.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!