Πικρή... γεύση άφησε στον Ντιντιέ Ντεσάμπ η εκτός έδρας ήττα που γνώρισαν οι «πετεινοί» από την Γερμανία με 2-1.

Πικρή… γεύση άφησε στον Ντιντιέ Ντεσάμπ η εκτός έδρας ήττα που γνώρισαν οι «πετεινοί» από την Γερμανία με 2-1, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Ντόρτμουντ.

Μιλώντας στο μικρόφωνο του TF1, ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας και αντιπάλου της εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του EURO 2024, σχολίασε με νόημα:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ποτέ δεν με κάνει χαρούμενο μία ήττα, αλλά ούτε και τους παίκτες. Είχαμε ένα καταστροφικό ξεκίνημα στον αγώνα και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα γρήγορο γκολ. Προφανώς δεν είναι αυτό που περιμένω, αλλά δεν πρόκειται να πιέσω την κατάσταση. Υπάρχουν ελαφρυντικά (σ.σ. ο Ντεσάμπ είχε αρκετές απουσίες) αλλά αυτό είναι και το υψηλό επίπεδο. Δεν έχουμε συνηθίσει να χάνουμε, αλλά η αμφισβήτηση είναι μόνιμη. Το υψηλό επίπεδο είναι… ανελέητο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!